Workshop “smartphone fotografie”

22 mei 2024
09:00 – 12:00 uur

Ons bedrijf, 2TeamUp, staat helemaal in het teken van samenwerken. Hierbij hebben wij het niet alleen over onze eigen samenwerking, maar ook over de verschillende vakmensen die wij inschakelen om ons en onze relaties/opdrachtgevers verder te helpen.

Het blije gevoel, dat wij van al deze samenwerkingen krijgen, willen wij graag met anderen delen. Dit doen wij aan de hand van een serie workshops. Deze workshop Smartphone fotografie wordt verzorgd door Raldo Neven vanuit Gebouw88. 

Raldo is Bedrijfsfotograaf en geeft al jarenlang workshops om zijn deelnemers te leren hoe ze mooier beeldmateriaal kunnen maken met hun smartphone, zodat het geschikt is voor gebruik op social media. Dus denk aan compositie, kleur, licht, scherpte, het verhaal dat je wil vertellen, maar ook technische mogelijkheden van jouw camera op je smartphone.

Na een korte introductie met theorie gaan we de Spoorzone in en gaan we aan de hand van verschillende opdrachten aan de slag. Lekker (inter)actief en ontspannen. Wij hebben er al zin in, doe je mee?!

Programma:

09:00 uur Ontvangst, welkom, introductie en start van de  workshop.

10:15 uur Pauze

12:00 uur Einde workshop.

Doelgroep: iedereen die zijn/ haar foto’s op social media naar een hoger plan wil tillen (zakelijk ofwel privé). Je hoeft geen ondernemer te zijn om deel te nemen. 

Locatie: Gebouw88, Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg

Bijdrage: € 69,00 excl. BTW, per persoon

Aanmelden: mail je bedrijfsnaam, naam, factuuradres en eventueel het aantal deelnemers o.v.v. workshop smartphone fotografie naar info@2teamup.nl. Wij nemen contact met je op,

 

 

Smartphone workshop