Snak jij als ondernemer naar rust, ruimte en overzicht? 

Met 2TeamUp geven we je letterlijk ruimte door werkzaamheden over te nemen.

Of figuurlijk door simpelweg te luisteren en de juiste vragen te stellen.

2TeamUp

– Letterlijk –

Wat voor jou teveel is, regelen wij.

Van agendabeheer en facturatie tot events en communicatie. Wat jij van je overvolle to-do-lijstje wil schrappen, nemen wij uit handen. Wij regelen het! Of we besteden het uit binnen ons grote netwerk van samenwerkende professionals. Daarbij houden wij altijd het totaaloverzicht. 

Maar ook denken we met je mee en adviseren we. Wij zijn jouw personal assistant én jouw externe sparringpartner. Jij loopt tegen problemen aan en wij kijken: wat kan er efficiënter, beter? 

Ons werk loopt uiteen en verschilt per opdrachtgever. Wij voelen ons al helemaal thuis in de volgende diensten: 

⦁ marketing & social media
⦁ events organiseren
⦁ communicatie
⦁ research
⦁ office-support
⦁ sales-support
⦁ technisch support
⦁ financiële ondersteuning 

Hoe werken we?

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Daarna kunnen we snel aan de slag. Door onze ervaring zijn we in één gesprek ingewerkt. 

Samenwerkingsvoorstel 
Daarin staan gemaakte afspraken. Bijvoorbeeld over tarief, bereikbaarheid, maar ook over hoe je graag met ons communiceert. 

Flexibele uren
We werken met uurtarieven en jij zet ons flexibel in. Voor een periode van dagen, weken of maanden. Al vanaf een paar uur per week of voor een heel project. 

Geen opzegtermijn
Als de ondersteuning niet meer nodig is, dan hebben wij ons doel bereikt en zijn we uitgewerkt.  

Randzaken? Wij regelen het!

– Figuurlijk – 

Eens begon je als ondernemer, vlammend van energie en verlangen om jouw bedrijf succesvol te maken. Het succes volgde, voor de een wat sneller dan de ander. Misschien volgden de medewerkers ook. In rap tempo. In datzelfde tempo nam je to-do-lijst ook toe.  

En het vonkje dat zo fonkelend brandde geeft steeds wat minder licht. Jij geeft minder licht. Omdat je door de bomen het bos niet meer ziet, groeien pijn doet. En je soms niet weet hoe je op dit punt beland bent.  

De blijheid van het starten van je onderneming is langzaamaan verdwenen. En je wil het dolgraag weer terug.  

Wij, Sanne en Maggie, hebben in de afgelopen jaren geleerd dat ondernemers het als verlossend ervaren om zelf eens hun verhaal te kunnen doen. Zelf even spuien in plaats van de hele dag klaar te staan voor je opdrachtgevers en medewerkers. Alles op tafel leggen wat in je hoofd spookt en daar veel te veel ruimte in beslag neemt.  

Wat wij doen is je die ruimte teruggeven. Door te luisteren en ideeën aan te dragen. Zodat jouw energie weer volop stroomt, zodra je hier de deur uitloopt. Het is een prachtige wisselwerking: je hoofd loopt leeg en je energiepeil gaat omhoog. Je voelt het vonkje weer en de juiste inzichten volgen haast als vanzelf door de ruimte die er weer is. 

Rust & Ruimte pakket

  • Voorafgaand aan het gesprek vragen we je om een aantal zaken te benoemen die je wil bespreken, zodat we die in onze voorbereiding kunnen meenemen.  

  • We gaan twee uur met elkaar in gesprek waarin jij alles op tafel legt wat je op dat moment kwijt wil.  

  • We maken een kort verslag met mogelijke vervolgstappen om verder te kunnen.  
  • Waar mogelijk brengen we je in contact met mensen uit ons netwerk die je verder kunnen helpen.  

  • Of we nemen – als de wens er is – vanuit 2TeamUp taken uit handen.  

  • Voor een periode van 3 maanden zijn we bereikbaar voor tussentijds contact. Voor een concrete vraag of om even te sparren.  

De vergoeding bedraagt voor een kwartaal: 550,- (excl. BTW).  

Wat zeggen ondernemers over ons?

|

“Maggie en Sanne nemen je werk uit handen. Dat is precies de reden dat ik ‘de dames’ iedere week inzet voor diverse werkzaamheden. Het gaat onder andere om: aanmeldingen van een opleidingen verwerken, het maken van certificaten, locaties regelen, facturatie, online zichtbaarheid. En Maggie en Sanne doen het allemaal! Het geeft me de mogelijkheid en de rust om me te richten op andere werkzaamheden, wetende dat het wordt opgepakt, geregeld en ook opgelost. En dat is erg prettig!”

Mark Cornelissen | De Wijsmaker en Handboek Bewind

 

|

“Als zelfstandig adviseur ben ik vooral bezig met opdrachten bij klanten. Het nakijken van offertes en presentaties, zorgen voor een professionele uitstraling van alle uitingen naar klanten, bijhouden van mijn website en uitvoeren van marketing-activiteiten kwamen vaak in het gedrang. Terwijl dit zo belangrijk is! Sanne ondersteunde mij daar op een prettige en natuurlijke wijze in. Ze heeft een praktische en nuchtere kijk op zaken en zorgt voor structuur en consistentie. En echt aan een half woord genoeg. Daarnaast denkt ze mee, neemt initiatief en zorgt ervoor dat mij veel werk uit handen wordt genomen. Sanne is flexibel, reageert snel, kan kritisch zijn en is accuraat. Bovenal prettig om mee samen te werken.”

Mathieu Siemons | Noctuam

|

“Groeipijn! Ik heb het met mijn 1.56 fysiek nooit echt meegemaakt 😉, maar als ondernemer toch zeker. In mijn eentje begonnen en 10 jaar later kwam het meest turbulente jaar. Laat ik de details besparen. De HR-taken werden groter en de vragen zwaarder. En dus klopten wij aan bij Maggie en Sanne. Of zij ons willen helpen. En dat doen ze fantastisch. Ze zijn super betrokken en heel geordend. Hiermee is er rust ontstaan bij mij en mijn collega’s. Megafijne vrouwen om mee te werken.”

Charlotte Backx | Door Lotje Getikt

|

Spin in het web, multifunctioneel, back office, secuur, meedenken, snel en prettig om mee samen te werken. Dat zijn slechts een paar woorden die me zo snel te binnen schieten, Maggie is meer dan dat. Ik beveel bij deze van harte 2TeamUp aan. Ik werk al meer dan 11 jaar met Maggie. Naast wat ze voor Neven Fotografie betekent is ze ook zeer belangrijk als bestuurslid bij het Tilburgs Netwerkdiner. In één woord een ‘Topper’. “

Raldo Neven | Neven Fotografie