Jaarprogramma Mind, Body & Soul

Body Mind Soul

Jaarprogramma

Mind, Body & Soul

Krachtig ondernemen vanuit je bedoeling

Wat als je als vrouwelijke ondernemer de kracht van de seizoenen en elkaars gezelschap gebruikt om persoonlijk en professioneel tot bloei te komen?  

Mind, Body & Soul is een down-to-earth-jaarprogramma speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die vol energie en vanuit hun kern willen ondernemen.  

 

Waarom Mind, Body & Soul? 


Alles start met tijd nemen voor jezelf. Een van de grootste uitdagingen voor jou als vrouwelijke ondernemer. De waan van de dag stuwt jou voort, elke dag maar weer. Je gunt jezelf geen moment om even stil te staan. Om te reflecteren, goed voor jezelf te zorgen en met nieuwe energie weer verder te ondernemen. Een gouden moment dat je de rest van het seizoen rust en plezier geeft. En richting vooral.  

Gun jezelf die dag, vier keer per jaar. Een dag met elk seizoen een ander thema. Een thema dat past bij de energie van het jaargetijde. 

In onze huidige maatschappij zijn we ons niet meer bewust van de invloed die de seizoenen hebben op ons lichaam en onze geest. Toch ben je veel meer verbonden met de energie van de natuur dan je (soms) in de gaten hebt. Je terugtrekken om vervolgens weer krachtig voorwaarts te gaan, zijn bewegingen van de natuur die je zelf kunt gebruiken om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.  

Door jezelf op een dieper niveau te ontmoeten ontdek je wat jouw unieke bijdrage is als vrouwelijke ondernemer. En hoe je deze levert op een manier die bij jou past en plezier geeft.   

Hoe ziet Mind Body & Soul eruit?  

Het jaarprogramma is een combinatie van vier live dagen en intensieve begeleiding.

Elk seizoen een live dag

Elk seizoen organiseren we een live dag bij Puur Pit, een inspirerende locatie in de natuur rondom Ulvenhout.  

Daniëlle Donkers (holistisch coach en o.a. Human Design) en Judith Neven (lichaamsgerichte coach en Flowschrijven) zijn de coaches van de livedagen. Toen zij vol enthousiasme aan elkaars workshop deelnamen, zagen ze de kracht van de combinatie van Human Design en Flowschrijven. Je eigen unieke kern ontdekken en daarna op een praktische manier beweging creëren: dat zorgt voor magie. Je gaat vanuit je diepste bedoeling volledig in flow ondernemen.  

Daniëlle en Judith hebben naast Human Design en Flowschrijven een rijk palet aan kennis en coachingstools. Het geeft een krachtige mix aan wijsheid en werkvormen die verweven zitten in de live dagen. Allemaal gericht op de drie pijlers van het programma:  

Mind: je geest helder maken door jezelf in beeld te brengen  

Body: via je lichaam je energie vergroten 

Soul: inzicht krijgen in jouw ware bedoeling en daar de juiste aandacht aan geven. 

Judith Maggie Danielle

Elke retraitedag een ander thema


Dag 1 – Ontmoet jezelf 

Met de zomer in je broekzak is het tijd voor de eerste retraitedag. Tijdens deze live dag staat zelfreflectie centraal. 

Je ontdekt naast je bedoeling jouw unieke kracht als vrouwelijke ondernemer.  

Dag 2 – Laat los 

Te weten wat je niet meer wil of wat je natuurlijke kwaliteiten in de weg staat. Dat is wat er op deze dag centraal staat. Ook krijg je krachtige tools in handen om los te laten. 

Dag 3 – Groei 

De lente, tijd voor een nieuw begin. Tijd om te focussen op wat jij vanuit jouw diepste kern aandacht wil geven. Want wat je aandacht geeft groeit: dat is de law of attraction.  

Dag 4 – In flow 

De zomer, vol vuur en energie. Het jaargetijde om te manifesteren. Nu duidelijk is waar jij aandacht aan wil geven, ga je dat tijdens deze live dag in zijn kracht zetten. Je leert jouw focuspunten te integreren in je dagelijks leven en daarmee floreert je onderneming op een pure, bij jou passende manier. 

Locatie

De livedagen worden gehouden bij PuurPit, een unieke locatie in het buitengebied van Ulvenhout (vlakbij Breda). Een sfeervolle plek die rust en ruimte uitstraalt en waar alles tot in de puntjes verzorgd is.

Intensieve begeleiding

Het jaarprogramma start met een vertrekgesprek met spaceholder Maggie van Kempen. Maggie heeft de gave om puur te kijken naar wat jij nodig hebt. Ze spiegelt op een warme, open manier. Tijdens het vertrekgesprek kijk je samen waar je nu staat en waar je in het jaarprogramma je aandacht op wil vestigen. Dat waar je graag uit wil komen. Maggie voert tussen de live dagen een on track-gesprek met je, zodat jouw groei als vrouwelijke ondernemer geborgd wordt. In die gesprekken wordt helder welke verdieping jij nodig hebt om die groei te kunnen doormaken.

De verdieping bestaat uit één op één coaching en is geheel gericht op jouw groei als mens en ondernemer. In het jaarprogramma zijn vier coachingsessies inbegrepen.  

Maggie sluit het jaarprogramma samen met jou af, met een eindevaluatie 

 

Voor wie is het jaarprogramma geschikt?  

Voor elke vrouwelijke ondernemer die toe is aan de volgende stap. Die tijd vrij wil maken. Om zichzelf de groei te gunnen die ze verdient. En daarmee haar onderneming de kans te bieden om te groeien. 

De vrouwelijke ondernemer die inziet dat een jaar lang in verbinding staan met andere vrouwelijke ondernemers diepgaande verandering teweegbrengt.  

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die spaak loopt of een startende ondernemer die vanuit fun en nieuwsgierigheid manieren zoekt om koers te houden. Je wens is je nog bewuster te worden van wat je aan het doen bent en hoe je dat voor jezelf nog leuker kunt maken.  

 

Wat krijg je? 

  • 1 vertrekgesprek met spaceholder Maggie van Kempen (à 1 uur) 
  • 4 retraitedagen waarin je gezamenlijk optrekt met een groep van maximaal 10 gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers – begeleid door Daniëlle Donkers en Judith Neven 
  • Volledig verzorgd op een unieke locatie in de natuur 
  • 3 on track-gesprekken met spaceholder (à 1 uur) 
  • 4 één-op-één verdiepende coachingsessies. Afhankelijk van de behoefte door Daniëlle of Judith 
  • Eindevaluatie met spaceholder (à 1 uur) 
  • Extra daadkracht door onderdeel te zijn van een netwerk van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers

Data live dagen 2024/2025 

27 september 2024 – Ontmoet jezelf  

22 november 2024 – Laat los   

21 maart 2025: Groei 

20 juni 2025: In flow  

Investering Mind, Body & Soul jaarprogramma: 

Bij betaling ineens bij aanvang van het programma: € 2.800,- per jaar. 
Bij betaling per kwartaal: 4 x € 725,- 
Bij betaling per maand: 12 x € 250,- 
 
Prijzen zijn excl. BTW. 

 

Aanmelden:

Stuur ons een mailtje via maggie@2teamup.nl of bel/app met Maggie: 06-12527204.

Heb je er nog een vraag over? Laat het ons dan weten!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Jaarprogramma Mind Body Soul 2TeamUp