Ben je als professional op zoek naar jouw volgende stap?

Koffie 2team up

– Wat een kop koffie al niet kan doen – 

‘Sanne, zou je eens met me mee willen denken?’ 

‘Maggie, mag ik wat van mijn ideeën tegen je aanhouden?’  

Of: ‘Die zei dat ik toch echt eens met jou moest gaan praten.’ 

Appjes, mailtjes, belletjes. We ontvangen ze meer dan regelmatig.

Met steeds hetzelfde verzoek. Even luisteren, meedenken of je hart mogen luchten.  

Soms zijn het ondernemers, net als wij, die het eenzame ondernemersbestaan even beu zijn. Minstens net zo vaak zijn het professionals met een supermooie, vaste baan die gewoon niet happy zijn in hun werk. Dit vertellen aan je partner, vrienden of familie levert vaak een oordeel op: ‘Hoezo ben je niet gelukkig, je hebt toch een prima baan?’  

Niet lekker in je vel zitten op je werk, het idee hebben dat er meer uit het leven te halen is. We zien het steeds vaker voorbij komen. En de koffieautomaat maalt hier dus regelmatig zijn bonen.  

Nu is het zo dat wij maar al te graag een kop koffie met je drinken. Om dat luisterend oor te bieden, zonder oordeel. Alles mag er zijn. We denken met je mee en geven je ruimte om zelf tot de oplossing te komen. Of je te herinneren wat je wel en niet wil in je (werkende) leven. Zaadjes worden geplant, besluiten worden genomen. Er komt in ieder geval altijd iets op gang, is onze ervaring met eerdere koffiedrinkers. 

We nemen onze werk- en ondernemerservaring en enige kennis over Human Design mee aan tafel. En we kunnen ons netwerk voor je inzetten als je helder hebt welke stappen je wilt zetten. Ook hebben we een aantal mogelijkheden om je aan te sluiten bij ons team van aanpakkers. Daarover vertellen we je graag meer in het gesprek. 

Dus: loop jij al een tijdje rond met twijfels en wil je bij ons je verhaal kwijt?

App, mail of bel ons dan. Warmen we de koffiemachine – of het theewater 😉 – alvast op voor je.  

Dit zeggen eerdere koffiedrinkers

Toen ik me ging oriënteren op het ondernemerschap heb ik een aantal workshops bij 2TeamUp gevolgd. Dat was super leerzaam en ook gezellig. Ik vind het belangrijk om met anderen in contact te komen om ervaringen uit te wisselen. Maggie en Sanne hebben daarin een verbindende rol.

Daarna dronk ik nog een koffie met ze. Ik koos Maggie en Sanne, omdat ze zoveel kennis en jarenlange ervaring hebben. Dat maakt ze fijne sparringpartners. Ze zijn beiden ook oprecht geïnteresseerd, kunnen zich inleven en je daardoor goed adviseren.

Een gesprek bij 2TeamUp raad ik zeker aan als beginnende ondernemer. Voor advies, de juiste contacten, of als je behoefte hebt aan een klankbord. Met een lekkere kop koffie! 😉

Judith Neven - Weijters

Sela Sens

Ik was al een tijdje bezig als ondernemer en had op mijn zolderkamer mijn missie en bijbehorende producten op de wereld gezet. Toen volgde: marketing. De energie lekte weg. En ik begon het beu te worden om alles in mijn eentje uit te denken. Ook miste ik het contact met anderen. Het begon wel erg lonely te worden.  

Dus overwoog ik om naast mijn onderneming op zoek te gaan naar een baan. Doen wat ik voorheen deed was verre van mijn wens, maar wat dan wel? Welk etiket plak je op mij en een functie die mij zou passen?  

Toen plopte Sanne in me op. Ik heb een aantal jaar met Sanne samengewerkt en ik wist dat ze bij uitstek degene was die no-nonsens en zuiver kon meedenken.  

Omdat ik voldoende tijd voor het promoten van mijn product wil overhouden, adviseerde ze vooral niet in loondienst te gaan maar een flexibelere manier te vinden. Zoals werken voor klanten van 2TeamUp. De week erop zat ik al met Maggie bij een klant aan tafel😉 . 

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik nu deel uitmaak van het team. Het fijne is dat Sanne en Maggie op hun gevoel afgaan: voelt iets of iemand goed, dan zetten ze het in gang. Zonder poespas of gedoe.

Aanrader dus, als je als professional zoekende bent naar een logische, volgende stap.  

Evelien van Dal

Episodus