Over ons

Sanne en Maggie hebben als starters van 2TeamUp iets bijzonders gemeen: ze houden jou – zonder dat ze het in de gaten hebben – een spiegel voor. En dat voel je. Ze luisteren, geven ruimte om te praten en zetten alles op een rijtje. Razendsnel zien ze wat jij nodig hebt en dit koppelen ze op een authentieke manier terug. Het is wat ze drijft en de kracht van 2TeamUp.

“Ik geloof in mensen op de juiste plek.

En daarom geloof ik zo in 2TeamUp.”


Sanne Koks, 2TeamUp

‘Als je doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt; dat is toch heerlijk? Dat gun ik iedereen. Onze opdrachtgevers, onszelf en degenen die we inzetten om het werk op rolletjes te laten lopen.

Ik geloof heel erg in mensen op de juiste plek neerzetten. En daarom geloof ik zo in 2TeamUp. Daarnaast houd ik nogal van de juiste mensen aan elkaar verbinden. Binnen 2Teamup kan ik daarin mijn hart ophalen.’

Jouw personal &
virtual assistants

Waar kun jij hulp bij gebruiken?
Laat het ons weten

“Door ondernemers letterlijk en figuurlijk ruimte te geven, gaan ze weer doen waar ze gelukkig van worden. Dat maakt ons werk zo bijzonder.”


– Maggie van Kempen, 2TeamUp

‘Sanne en ik zijn gestart met het ontzorgen van ondernemers, op allerlei vlakken. Alleen kwamen er niet alleen opdrachtgevers op ons pad, ook professionals die zoekende zijn. Getalenteerde mensen die hun kennis en kunde op een nieuwe manier willen inzetten. Inmiddels is 2TeamUp dan ook meer dan ontzorgend alleen. Ik word er blij van als ondernemers doen waar ze gelukkig van worden en soms zijn ze daar iets te ver van afgedwaald. 

Met 2TeamUp geven we ze letterlijk ruimte door werkzaamheden over te nemen. En ook figuurlijk door simpelweg te luisteren en de juiste vragen te stellen. Ik krijg steeds meer een rol als spaceholder, waarin ik door een open space te creëren als klankbord fungeer. En zo ondernemers weer terug weet te brengen naar het allereerste begin. Dat waar ze eens hun bedrijf om startten. Ik vind het geweldig als ik na een tijdje ontspanning in de blik van de ondernemer zie.’

Doen waar je gelukkig van wordt

Opdrachtgevers die graag met Sanne en Maggie in gesprek gaan. Bekenden uit hun enorme netwerk die eens van gedachte willen wisselen. Professionals die aangeven nog uren beschikbaar te hebben. Zo is er een olievlek ontstaan die zich steeds verder verspreidt. Met één waarde voorop: iedereen doet waar ie gelukkig van wordt. De rest volgt vanzelf.

Vrijheid om je werk te doen waar en wanneer je dat wil doen, is bij 2Teamup een vast gegeven. ‘Als het maar goed gebeurt’, constateert Sanne. ‘De mensen met wie we samenwerken hebben allemaal aardig wat levens- en werkervaring. Ze zijn zelfstandigen en nemen verantwoordelijkheid. Dat maakt dat we ze met een gerust hart bij onze klanten binnenbrengen. Wat ik extra waardevol vind, is dat ze ruimte overhouden voor hun eigen onderneming, omdat ze voor 2TeamUp in vrijheid kunnen werken. De combinatie maakt ze gelukkig, en daar worden Maggie en ik dan ook weer blij van.’

Ontmoet het team

Dit team creëert ruimte in jouw hoofd en organisatie. En zet daar al haar eigen talenten en energie voor in.

Sanne Koks

De kracht van Sanne is de onbevangenheid waarmee ze mensen aanhoort. Ze mixt vervolgens alles wat gezegd is in haar hoofd met haar enorme netwerk. Zo koppelt ze personen en bedrijven aan elkaar. En ontstaat er een gouden combinatie: de ondernemer geeft taken uit handen aan professionals die juist met plezier die taken overnemen en uitvoeren.

 

Zeg je Sanne, dan zeg je:

 

Verbinder ten top

‘Zoek je iets of iemand, vraag het Sanne.’ Woorden van een opdrachtgever om Sanne te typeren. Raak, want Sanne heeft inderdaad een groot netwerk en weet overal wel iets vanaf. Zo koppelt ze mensen en bedrijven haarfijn aan elkaar.  Zoals je spreekt van een wandelend woordenboek, is Sanne een wandelende verbinder.

Plannen en organiseren

Sanne geniet van een opgeruimde mailbox en een kloppende agenda. En ze vindt het heerlijk om daar naartoe te werken. Het grappige is dat ze dat vroeger zelf helemaal niet had. Haar eigen verlangen naar overzicht heeft gezorgd voor haar drive om dit bij anderen ook te organiseren.

Doen in plaats van gedoe

Sanne is een echte doener en heeft een hekel aan gedoe. Hierdoor weet ze de dingen simpel en neutraal te houden. Een gesprek met Sanne brengt alles weer terug naar de kern. En zo ziet ze eenvoudig wat de ander nodig heeft om verder te kunnen.

Maggie van Kempen

De kracht van Maggie is haar rol als bemiddelaar die ze als kind al innam. In haar werkende leven stond menig collega aan haar bureau om te klankborden, bijvoorbeeld als ze een lastig gesprek moesten aangaan. Mensen willen hun ei kwijt bij Maggie. Door haar openheid, oprechte nieuwsgierigheid en door zonder oordeel vragen te stellen zet ze iets in gang bij mensen.

 

Zeg je Maggie, dan zeg je:

 

Ruimtegever

Wat in de eerste jaren van 2TeamUp vooral letterlijk werk uit handen nemen was, krijgt steeds meer een andere vorm. Die van figuurlijk ruimte geven. Door te luisteren en prikkelende vragen te stellen helpt Maggie opdrachtgevers om tot nieuwe keuzes te komen. Keuzes die rust geven.

Persoonlijk

Soms appen opdrachtgevers zelfs in het weekend. En ze krijgen altijd antwoord. Vaak niet meteen met een oplossing, maar het feit dat Maggie er ‘gewoon is’, dat vinden opdrachtgevers fijn.

Van alle markten thuis

Of ze zich nu privé bezighoudt met het opzetten van een speeltuin in haar eigen buurt. Of ze wandelt een zakelijke omgeving binnen. Maggie is van alle markten thuis. Zodra ze ziet dat er iets moet gebeuren, pakt ze het op.

Anne Verhagen

Anne heeft Kunsten, Cultuur en Media gestudeerd. Ze maakt er haar hele werkende leven al een kunst van om allerlei verschillende taken op te pakken. Mensen helpen in waar ze zelf tegenop zien, daar geniet ze van. En van cijfers. Er is één voorwaarde: Anne wil invloed kunnen uitoefenen op haar werk. Daarom vindt ze werken met 2TeamUp ideaal. Naast het onderdeel zijn van een fijn team met mensen.

 

Zeg je Anne, dan zeg je:

 

Veelzijdigheid

Anne wil met uiteenlopende dingen bezig zijn. Dat heeft ze nodig. Ze wil ergens aan bijdragen of zelf iets maken. En voor dat laatste zit ze vol creatieve ideeën die alle kanten op gaan.

Mogelijk Maker

Anne maakt mogelijk. Ze maakt het mogelijk dat een klant opfleurt door taken die hij bij haar weglegt. Ze maakt met haar tekenlessen mogelijk dat een kind groeit en alles uit zich haalt wat erin zit. Ze maakt mogelijk dat jouw tuin groeit en bloeit op een manier die bij jou en de natuur past. Anne is gewoon een maker. Een creatieve geest die bruist van de ideeën.

Verantwoordelijk

Het zit in Annes natuur om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat ze doet. Ze kan niet anders. Wat een fijne eigenschap als je bij 2TeamUp taken uit handen neemt.

 

En je zegt ook:

Tuin-An

Anne wroet maar al te graag met haar handen in de aarde. En dus helpt ze mensen op een laagdrempelige manier met tuinprojecten. Anne kijkt met een artistieke blik naar een tuin. Ze geeft hem vorm én denkt aan de natuur. Het is meer dan 3D, zoals ze zelf zegt, want ze houdt rekening met kleur, seizoenen, bestuivers en beestjes die mensen via planten in hun tuin willen uitnodigen.

Anne op LinkedIn:

Daniëlle Donkers

Daniëlle is holistisch coach. Na 18 jaar als ondernemer in haar up gewerkt te hebben, was ze toe aan verandering. Toen ze Maggie wat coaching tips gaf over een klant, kwam ze uiteindelijk zelf als coach bij die klant terecht. Een nieuwe samenwerking was geboren.

Daniëlle krijgt ontzettend veel energie van werken met ondernemers. Openbreken en verandering brengen, daar ligt haar kracht. Haar energie is aanstekelijk positief, en ook confronterend. In de oriënterende fase voor een ondernemer die op zoek is naar verandering, kan haar energie nog wel eens overweldigend zijn. Voorafgaand een oriënterend, strategisch gesprek met Sanne en Maggie is de gouden combinatie gebleken.

Zeg je Daniëlle, dan zeg je:

 

 

Holistisch coach en Human Design

Als holistisch coach leert Daniëlle je: dat je als mens heel bent. Privé of op je werk, je neemt jezelf altijd mee. Het één gaat niet zonder het ander. Zelfzorg is dus ontzettend belangrijk. Toen Human Design op haar pad kwam, is Daniëlle er vol overgave ingegaan. Het gaf haar de ondertiteling van wat ze al die jaren vertelde aan mensen in haar coaching. Deze mooie tool biedt duidelijkheid.

Voor 2TeamUp geeft Daniëlle de workshop ‘Ondernemen vanuit je Human Design’. Lees hier wat het precies inhoudt.

Jip en Janneke

We zijn als mens onderdeel van het grotere geheel. Dat klinkt natuurlijk super spiritueel, maar Daniëlle maakt dat praktisch door het in Jip en Janneke taal uit te leggen.

Ondernemers in no-time uit hun tekort-cirkeltje helpen, bekrachtigen en kennis laten maken met hun natuurlijke flow door mega spirituele tools in zetten. Maar dan pakkend, op maat en in alle eenvoud toegepast. Dat is Daniëlle ten voeten uit.

Alles draait om energie 

Ontmoet je Daniëlle dan ontgaat je zeker niet haar krachtige positieve energie.

Naast energie die ze je brengt, leert ze je ook om deze levensenergie zelf op te wekken, door je rol te vervullen op de manier die het beste bij jou past.

En je zegt ook:

Binnen = beginnen

Geen koetjes-kalfjes of lange introductierondes. Daniëlle wekt op een natuurlijke manier vertrouwen, waardoor ze meteen de diepte in kan. Het gaat direct over de kern en dus kan er ook snel resultaat gehaald worden.

Ze geniet extra als mensen na afloop van een sessie tegen haar zeggen: ‘Ik dacht dat spiritualiteit altijd heel vaag was. Het verrast me dat ik het zo praktisch kan toepassen. Ik voel gewoon dat dit klopt.’

Daniëlle op LinkedIn:

Evelien van Dal

De gouden combinatie voor Evelien – oprichter van Episodus® – is werken aan haar levensmissie: ouders aansporen om woorden na te laten. En werken voor 2Teamup, waar ze haar hart op kan halen in bergen werk verzetten. En waar ze in contact is met andere, bezielde ondernemers.

Haar kracht? Die zit hem in grondig luisteren, analyseren, in oplossingen denken en teksten grondig onderhanden nemen. Door haar empathie verplaatst ze zich met gemak in de ander. 

 

Zeg je Evelien, dan zeg je:

 

Wat wil je nou zeggen?

Moeilijk leesbare of nietszeggende zinnen zijn afhakers voor Evelien. Ze zal ze dan ook altijd uit jouw teksten slopen. En je confronteren met de vraag: ‘Wat wil je hiermee zeggen?’ Redigeren en zich in teksten vastbijten, laat dat maar aan Evelien over.

Overzicht

Evelien houdt van nature makkelijk overzicht. Ze luistert, ziet en analyseert. En legt op die manier verbanden. Ze doet nooit iets zomaar, want ze wil weten waarom iets op die specifieke wijze gedaan wordt. Daarmee legt ze bloot wat anders en beter kan.

Betrouwbaar

Evelien doet wat ze zegt. Ze is integer en komt altijd haar woord na. Ze houdt niet van ondoordachte acties, dus trapt voor je op de rem als dat even nodig is.

En je zegt ook:

Persoonlijk nalatenschap

Omdat ze uit eigen ervaring weet wat de nasleep van onuitgesproken woorden is, heeft ze Episodus® opgericht. Het is haar missie ouders aan te sporen woorden na te laten. Omdat ze elk kind nagelaten woorden gunt.

Evelien op LinkedIn:

Esther van Noordennen

Esther van Noordennen

Esther voegt alles rondom HR aan het team toe. Al weet ze ook raad met ‘gewoon’ ondersteunen. Naast haar rol als teamadviseur bij Emprover vindt ze het een joy om aan te haken bij 2TeamUp. ‘Laat mij van alles doen, in verschillende omgevingen, dan houd ik mijn energiepeil hoog,’ aldus Esther.

 

Zeg je Esther, dan zeg je:

 

Behulpzaam

Ontzorgen in de grootste zin van het woord. Dat is waar Esther voor staat. In het verleden als personal assistent en officemanager, nu als team- en HR-adviseur. Via HR kijken hoe je een organisatie tot een fantastische werkplek kunt maken, en medewerkers daarbinnen laten excelleren. Dat is wat ze het liefste doet.

Vriendelijk

Hoor je Esther praten, dan hoor je het meteen: vriendelijkheid. En vriendelijk zijn voor de ander zit voor haar ook in het blij maken van die ander. Ontzorgen dus.

Krachtig

Esther is krachtig. Ze maakt makkelijk doelgerichte keuzes, voor anderen en ook voor zichzelf. Ook biedt ze duidelijkheid en structuur, wat enorm van belang is bij het werken met teams waar vaak het nodige speelt. Ze haalt haarfijn naar boven wat onder de oppervlakte beweegt. Door haar duidelijkheid krijgen mensen zelf inzichten en komen ze in beweging.

 

En je zegt ook:

Natuur en buiten-zijn

Wandelen met of zonder hond, moestuinen, varen op de Vinkeveense plassen. Als het maar buiten is. Na werktijd zit ze het liefst met haar handen in de aarde. En dit adviseert ze anderen ook om te doen: naar buiten om het hoofd leeg te maken en opgeladen aan de avond te beginnen.

Esther op LinkedIn:

Joyce van der Waal

Creatieveling Joyce blinkt uit in het combineren van beeld met een sterk staaltje tekst. Het liefst met een knipoog. Dat doet ze met haar bedrijf ZeerContent en voor 2TeamUp. Maggie en Joyce waren in het verleden collega’s bij een groot Tilburgs horecabedrijf en hebben elkaar nooit uit het oog verloren. Nu ze samen werken aan projecten voor 2TeamUp weten ze weer waarom ze toen zo’n klik hadden. Dat en weer kunnen sparren met anderen voelt goed voor Joyce.

 

Zeg je Joyce, dan zeg je:

 

Beelddenker

Joyce denkt in beelden en is op haar best als ze beeld en tekst in elkaar kan laten overlopen. Want dat laat haar creativiteit voluit stromen. Haar content met een knipoog zorgt voor fans in plaats van volgers.

Fotografie

Joyce heeft een liefde voor fotografie en volgde er een opleiding in. Voor een aantal klanten verzorgt ze naast tekst ook de foto’s voor de socials. Mensen in het moment met haar camera pakken, dat vindt ze het allerleukst. En in dit totaalplaatje ligt misschien wel haar échte kracht. Vanuit zelf geschoten beeld ijzersterke content maken.

Sociaal dier

Joyce geniet van mensen ontmoeten, gezelligheid, een drankje doen, een goed gesprek tijdens een wandeling of lekker uit eten. Ze heeft natuurlijk niet voor niets jarenlang in de horeca vertoeft.

 

En je zegt ook:

Tijd maakt ZeerContent

Joyce is naast ondernemer moeder van twee prachtige dochters en de spil in het gezin. De oudste dochter van Joyce en haar vriend is zorgintensief en brengt een onzekere toekomst met zich mee. Het heeft haar een andere kijk op het leven gegeven en het besef van tijd is enorm vergroot. Ze streeft naar zoveel mogelijk doen waar ze blij van wordt, energie van krijgt en waarbij ze de touwtjes (tijd met name) zelf in handen heeft. Dat kan door te ondernemen en dat doet ze vol plezier met ZeerContent. Op die manier kan ze de gewenste aandacht aan haar gezin geven, want de tijd met hen is onbetaalbaar en onomkeerbaar.

Joyce op LinkedIn:

Judith Neven

Judith Neven

Judith voegt als schrijf- en lichaamsgerichte coach iets bijzonders toe aan 2TeamUp. Ze helpt ondernemers en professionals om ruimte voor zichzelf te creëren. Om vanuit die ruimte (weer) te weten wat ze echt belangrijk vinden en wat ze energie geeft. Oftewel: datgene waar 2TeamUp voor staat. Judith doet dit door Flowschrijven en Lichaamsbewustzijn. Klinkt soft, maar het zijn juist hele krachtige manieren om naar jezelf te luisteren en de verbinding met jezelf te herstellen.    

Judith ziet aanhaken bij 2TeamUp als een cadeautje. Hierdoor ervaart ze namelijk niet de eenzaamheid en het zelf alles uitzoeken waar andere zelfstandigen het zo vaak over hebben.   

 

Zeg je Judith, dan zeg je:

 

Zachte kracht

Judith heeft geleerd dat de grootste kracht schuilt in handelen vanuit mildheid en het tonen van kwetsbaarheid. Als je de laagjes afpelt waar je je denkt mee staande te moeten houden, kom je bij je ware kracht. Judith creëert een sfeer waarin mensen die kwetsbaarheid durven laten zien om zo die kracht te ontdekken.  

Rust en vertrouwen

Judith straalt rust uit. Mensen voelen zich veilig in haar bijzijn en dat geeft al snel vertrouwen. Dat maakt haar zo geschikt om mensen te begeleiden in hun weg (terug) naar hun ware kracht. 

Ervaringsdeskundig

Judith heeft RSI/KANS klachten en leerde in haar weg naar verbetering dat klachten je iets te vertellen hebben. Ze ontdekte dat kennis en behandelingen gericht op ontspanning en de verbinding tussen lichaam en geest het meest bevorderend waren voor haar herstel. Het uit eigen ervaring kunnen spreken en begeleiden is prettig voor de deelnemer.  

 

En je zegt ook:

Continu in ontwikkeling

Sinds Judith ontdekt heeft wat flowschrijven en lichaamsgerichte coaching voor jou als mens kunnen betekenen, spettert het van nieuwe ideeën.   

Een nieuw programma dat in het najaar van 2024 beschikbaar komt, is:   

Vind je inner inkt 

Schrijf je als social media expert, redactie- of communicatiemedewerker, journalist of anders voor je beroep? Dan merk je dat het schrijven op den duur als een kunstje kan aanvoelen. Het komt niet meer vanuit jezelf. Je bent op momenten zelfs vergeten waarom je schrijven ook alweer zo leuk vond. Het inspiratietraject Vind je inner inkt brengt je terug naar de basis. Je hervindt je eigen stem en leert weer te schrijven vanuit je unieke, persoonlijke verhaal.   

 Houd onze kalender in de gaten voor meer informatie.  

Judith op LinkedIn:

Veronique van der Zee

Veronique van der Zee

‘Je moet Sanne eens bellen’, was het advies van een vriendin toen ze net gestart was met haar eigen bedrijf. Plannen, inroosteren, organiseren van vanalles en nog wat. Daar geniet Veronique volop van. Maar ze zet zichzelf niet graag op de voorgrond. Een kop koffie met 2TeamUp leerde haar dat ze dat kon uitbesteden. Dus zetten we de spotlight even op Veronique.

 

Zeg je Veronique, dan zeg je:

 

Überverantwoordelijk 

Veronique voelt zich bij het uit handen nemen van werk niet 100 maar 1000% verantwoordelijk. Als ze iets doet, moet het goed zijn. Perfectionistisch – control freak – nauwkeurig – gedreven. Het komt erop neer dat niks aan het toeval wordt overgelaten. Je kunt dan ook met een vertrouwd gevoel werkzaamheden aan haar overdragen.  

Heerlijk puzzelen 

Veronique heeft zich jarenlang beziggehouden met inplannen en roosters maken. De puzzel van ingewikkelde planningen leggen geeft haar energie. Werk waarvan ze na een lekker weekend denkt: ‘Yeah ik mag weer.’ 

Open en spontaan 

Open en spontaan, is wat anderen over haar zeggen.  

En je zegt ook:

Reizen 

Veronique houdt van reizen.

En ze heeft 8 jaar ervaring opgedaan op een reisbureau. Laat haar dus vooral ook je zakenreis uitzoeken en boeken. Ze kent de weg. 

Veronique op LinkedIn: