Over ons

“Wij helpen jou aan de rust en ruimte om je onderneming te laten floreren en om er (weer) van te kunnen genieten.”
Sanne Koks, 2TeamUp

De een is zorgzaam, sfeergevoelig, een ordebrenger. De ander is een aanpakker, verbinder en verbeteraar. Samen hebben Maggie van Kempen en Sanne Koks één gedeelde passie: bedrijfsondersteuning. Ze helpen jou waar nodig, zodat jouw onderneming floreert. 

“We vullen elkaar aan en zijn met ons tweeën nog flexibeler; we pakken nieuw werk altijd op”, vertelt Maggie over hun samenwerking als 2TeamUp. Sanne: “We zijn vaak een vraagbaak voor opdrachtgevers. En alles wat voor jou als ondernemer te veel is, nemen wij uit handen – van agendabeheer en facturatie tot events organiseren. Zo kun jij je écht focussen op je corebusiness.” 

Jouw personal & virtual assistant

Waar kun jij hulp bij gebruiken? Laat het ons weten

Orde, structuur, overzicht

“Als ik ergens terugkom en er een heel andere werksfeer is, dan geeft mij dat heel veel energie.”
– Maggie van Kempen, 2TeamUp

Maggie is bij uitstek een mensenmens. Een fijnere werkomgeving en geen slapeloze nachten meer? Ze gunt het opdrachtgevers enorm, zodat ze kunnen genieten van datgene waarvoor ze ooit hun bedrijf begonnen. “Als het ergens een totale chaos is, kan ik mensen helpen, zodat ze niet alleen de bomen maar ook het bos weer zien.” Maggie creëert orde, structuur en overzicht. “Vaak hebben ze het eigenlijk al een beetje te ver laten gaan. Maar als ik dan terugkom en er een heel andere werksfeer is, dan geeft mij dat heel veel energie.” 

Door hun ervaring is de inwerktijd nihil. “Voor ondernemers is het ook fijn om met een externe deskundige te kunnen sparren. Om even hun verhaal kwijt te kunnen.” Typemiepen? Nee, die haal je met 2TeamUp niet in huis. “We zijn niet alleen uitvoerend, maar denken ook mee, adviseren en zetten onze ervaring in. Jij loopt tegen problemen aan en wij kijken hoe het efficiënter en beter kan.” 

Tienduizend dingen tegelijk

“Het liefst haak ik alles en iedereen uit mijn netwerk aan om het bedrijf aan het draaien te krijgen.”
– Sanne Koks, 2TeamUp

Sanne is altijd in beweging. Als ze bij een opdrachtgever binnenloopt, wordt haar innerlijke vuurtje aangewakkerd. Ze gaat gesprekken aan, brengt processen in kaart en kijkt: waar is hulp nodig? “Ik houd erg van verbinden en netwerken. Het liefst haak ik alles en iedereen aan om jouw bedrijf aan het draaien te krijgen.” En daarna een nieuwe uitdaging aan te vliegen. “Ik doe graag tienduizend dingen tegelijk en geloof heel erg in flexibele ondersteuning.” 

‘Ontzorgen’ is een woord dat tegenwoordig haast in de ban is gedaan. “Maar het is wel precies wat wij doen”, grijnst Sanne. “Opdrachtgevers hebben vaak het idee dat ze alles zelf moeten doen, maar dat hoeft helemaal niet.” Wat is te veel voor jou? Wat kun je uit handen geven? “Wij helpen jou aan de rust en ruimte, waardoor jij je kan focussen op wat je het liefst doet. En zodat jouw onderneming groeit en bloeit. Daar krijgen wij energie van.”