Referenties

“Spin in het web, multifunctioneel, back office, secuur, meedenken, snel en prettig om mee samen te werken. Dat zijn slechts een paar woorden die me zo snel te binnen schieten, Maggie is meer dan dat. Ik beveel bij deze van harte PA Solutions aan. Ik werk al meer dan 11 jaar met Maggie. Naast wat ze voor Neven Fotografie betekent is ze ook zeer belangrijk als bestuurslid bij het Tilburgs Netwerkdiner. In één woord een ‘Topper’. “
Raldo Neven | Neven Fotografie

“Groeipijn! Ik heb het met mijn 1.56 fysiek nooit echt meegemaakt 😉, maar als ondernemer toch zeker. In mijn eentje begonnen en 10 jaar later kwam het meest turbulente jaar. Laat ik de details besparen maar corona en eenzame collega’s is geen mix voor een kantoor dat enthousiast en energiek wil zijn. De HR-taken werden groter en de vragen zwaarder. En dus klopten wij aan bij Maggie en Sanne. Of zij ons willen helpen. En dat doen ze fantastisch. Ze zijn super betrokken en heel geordend. Hiermee is er rust ontstaan bij mij en mijn collega’s. Megafijne vrouwen om mee te werken.”
Charlotte Backx | Door Lotje Getikt 

“Als zelfstandig adviseur ben ik vooral bezig met opdrachten bij klanten. Het nakijken van offertes en presentaties, zorgen voor een professionele uitstraling van alle uitingen naar klanten, bijhouden van mijn website en uitvoeren van marketingactiviteiten komen vaak in het gedrang. Terwijl dit zo belangrijk is! Sanne ondersteunt mij daar op een prettige en natuurlijke wijze in. Ze heeft een praktische en nuchtere kijk op zaken en zorgt voor structuur en consistentie. Ze heeft echt aan een half woord genoeg. Daarnaast denkt ze mee, neemt initiatief en zorgt ervoor dat mij veel werk uit handen wordt genomen. Sanne is flexibel, reageert snel, kan kritisch zijn en is accuraat. Bovenal prettig om mee samen te werken en voor mij (nu al) onmisbaar.”
Mathieu Siemons | Noctuam

Jouw personal & virtual assistant

Waar kun jij hulp bij gebruiken? Laat het ons weten