Workshop “Grip op je leven én onderneming”

14 juni 2024
09:00 – 12:45 uur

Ons bedrijf, 2TeamUp, staat helemaal in het teken van samenwerken. Hierbij hebben wij het niet alleen over onze eigen samenwerking, maar ook over de verschillende vakmensen die wij inschakelen om ons en onze relaties/opdrachtgevers verder te helpen.

Het blije gevoel, dat wij van al deze samenwerkingen krijgen, willen wij graag met anderen delen. Dit doen wij aan de hand van een serie workshops. Deze workshop Grip op je leven en onderneming wordt verzorgd door Hannah Hoek.

Ben je geen ondernemer? Ook dan mag je gerust mee doen!

Minimaal 7 deelnemers.

 

Voel je je vaak uitgeput en uit balans als vrouwelijke ondernemer? Worstel je met de constante druk en verantwoordelijkheden, zowel privé als in je werk? 
Dan ben je niet alleen!
Zomaar tijd voor jezelf vrij maken, te midden van al je verantwoordelijkheden lijkt onmogelijk. Zeker als vrouwelijke ondernemer. Je raakt misschien gefrustreerd van het jongleren met verschillende rollen. Heb je het gevoel dat je tekortschiet?

In deze workshop word je meegenomen in hoe focus werkt. Hoe je dit voor je kan laten werken. Je krijgt inzicht in jouw inspanning en stress gedurende de dag en jouw ontspanning en rustmoment. Tools en handvatten helpen jou meer focus en grip te krijgen in jouw leven. Meer energie en meer rust in je hoofd, dat is het resultaat van deze workshop!

Programma:

09:00 uur Ontvangst, welkom, introductie en toelichting.
09:30 uur Masterclass focus en stress & ontspanning
10:45 uur Pauze
11:45 uur Nabespreken opdracht
12:15 uur Tools en handvatten n.a.v. inzichten
12:45 uur Einde workshop.

Locatie: volgt
Bijdrage: € 140,00 excl. BTW, per persoon
Aanmelden: mail je bedrijfsnaam, naam en eventueel het aantal deelnemers naar info@2teamup.nl. Wij nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.