Workshop “Flowschrijven”

Op aanvraag
09:30 – 12:45 uur

Judith Neven

Ons bedrijf, 2TeamUp, staat helemaal in het teken van samenwerken. Hierbij hebben wij het niet alleen over onze eigen samenwerking, maar ook over de verschillende vakmensen die wij inschakelen om ons en onze relaties/opdrachtgevers verder te helpen.

Het blije gevoel, dat wij van al deze samenwerkingen krijgen, willen wij graag met anderen delen. Dit doen wij aan de hand van een serie workshops. Deze workshop Flowschrijven wordt verzorgd door Judith Neven Neven op de mooie locatie Roovertsche Leij in Goirle. 

Om te werken en ondernemen vanuit je intuïtie is soms rust en ruimte nodig. Het is niet altijd makkelijk om die verbinding met jezelf te vinden. Schrijven is een eenvoudige, maar heel krachtige manier om naar jezelf te luisteren. In deze workshop maak je kennis met flowschrijven.

Met praktische oefeningen leer je flowschrijven in te zetten om te vertrouwen op je eigen wijsheid, je creativiteit te ontdekken, balans én lef te vinden om verder te groeien – vanuit je kern.

Ervaringen van deelnemers:

‘Onder de deskundige leiding van Judith heb ik veel tools ontvangen en toegepast om tot eigen inzichten te komen. Zeer waardevol!’ – Sylvia

‘Wat was het rustgevend en vooral ook ‘opschonend’. En dat voel ik zelfs nu nog. Het is alsof ik met het schrijven een bepaalde last van mijn schouders heb gegooid, en er ruimte is ontstaan om helder te kijken naar de wereld. Dat voelt heerlijk bevrijdend.’ – Monique

‘Wat super om flowschrijven te onderzoeken en het zelf te gaan doen. Judith, het was geweldig!’ – Angele

‘Het werkt relativerend. Ik was even in een andere wereld.’ – Femke

Ben je geen ondernemer? Ook dan mag je gerust mee doen!

Maximaal 8 deelnemers.

 

Programma:

09:30 uur Ontvangst, welkom, introductie en start van de  workshop.
10:30 uur Pauze
12:45 uur Einde workshop

Locatie: De Roovertsche Leij, Gorps Baantje 1, Goirle
Bijdrage: € 129,00 excl. BTW, per persoon
Aanmelden: mail je bedrijfsnaam, naam,  en eventueel het aantal deelnemers naar in**@2t*****.nl. Wij nemen contact met je op om je deelname te bevestigen.