Workshop “Houd controle over je toekomst, laat AI voor je werken” (VOLGEBOEKT)
Donderdag 16 november
09:00 – 11:00 uur
Locatie: Koetshuis Tilburg

Ben jij een personal assistant, secretaresse, management assistent, office manager of virtual assistant die altijd voorop loopt in de wereld van efficiëntie en professionaliteit? Wil je ontdekken hoe je de kracht van AI (Artificial Intelligence) kunt benutten om je werk nog beter, slimmer, sneller en makkelijker te maken? Dan is onze workshop “Laat AI voor je werken” precies wat je nodig hebt!

In deze dynamische workshop, gegeven door Pieter Voogt, leer je niet alleen de basis van slim werken met AI, maar ontdek je ook hoe je AI als je ultieme bondgenoot kunt inzetten om je dagelijkse taken te stroomlijnen en kostbare tijd te besparen. We onthullen de geheimen van hoe je niet vervangen wordt door AI, maar juist uitblinkt door te weten hoe je AI effectief kunt integreren in jouw dagelijkse werk.

Laat deze bekende uitspraak met betrekking tot AI niet op jou van toepassing zijn: “Je wordt niet vervangen door AI, maar wel door een mens die met AI werkt.”

Blijf onvervangbaar en meld je vandaag nog aan voor deze workshop!

In deze workshop inspireren en leren we je hoe AI je kan helpen om:

  • Sneller e-mails op te stellen
  • Gemakkelijker te vertalen
  • Bedrijfsuitjes of businesstrips te plannen
  • Agendabeheer te optimaliseren
  • Lunchideeën te bedenken
  • Te notuleren
  • Beter onderzoek te doen
  • En nog veel meer

De investering bedraagt € 75,00 per persoon, excl. BTW en verdien je sneller terug dan je denkt. We verwelkomen je graag op 16 november van 09:00 – 11:00 uur in de nieuwste vergaderlocatie in hartje centrum, Koetshuis Tilburg. Het aantal plaatsen is beperkt, dus twijfel niet en meld je vandaag nog aan. Want wie wil er nu niet slimmer, beter en sneller werken?

We vinden het leuk als jij erbij bent!

Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar.

Programma:

09:00 uur Ontvangst bij het Koetshuis en presentatie over de mogelijkheden en kansen van AI door Pieter Voogt
11:00 uur Einde workshop.

 

 

Locatie: Koetshuis Tilburg, Tuinstraat 36 01
Bijdrage: € 75,00 excl. BTW, per persoon
Aanmelden: Inmiddels is deze workshop volgeboekt. Toch interesse? Meld je aan voor de wachtlijst, we houden je dan op de hoogte mocht er een nieuwe datum gepland worden.
Mail je bedrijfsnaam, naam, factuuradres en eventueel het aantal deelnemers o.v.v. wachtlijst workshop AI naar info@2teamup.nl. Wij nemen contact met je op als er een nieuwe datum geprikt wordt.