Workshop “LEGO Serious play, wat wordt jouw focus in de 2e helft van 2024?”

28 juni 2024
09:00 – 12:30 uur

Afgelopen jaar kregen we steeds vaker de vraag hoe het ondernemerschap samen, ons bevalt. Zelf zijn wij daar heel enthousiast over, het geeft ons alle ruimte en flexibiliteit en samen is bovendien ook veel leuker ondernemen. De keuze voor 2TeamUp als naam heeft alles te maken met samenwerken, niet alleen wij 2, maar ook door ons te omringen met allerlei vakmensen die ons en onze relaties of opdrachtgevers verder helpen.

Daardoor is het idee ontstaan om al dat moois dat op ons pad is gekomen ook te willen delen met anderen. We hebben een serie workshops die we de komende tijd aanbieden zoals deze fijne en praktische, verzorgd door Judith Vinkenvleugel! Judith is sparringpartner in verandering, communicatie en participatie en procesbegeleider van impactvolle trajecten.  

Bouw je eigen verhaal:
w
at wordt jouw focus in de 2e helft van 2024?

Een goed verhaal raakt hoofd én hart! Tijdens deze workshop bouw je – letterlijk- jouw eigen verhaal. Vanuit je hart. Wie ben jij in je werk? Waar sta jij voor? Wat vind jij belangrijk? Vervolgens ga je aan de slag met jouw voornemens voor het nieuwe jaar. Wat verdient jouw focus? Waar wil je méér van, en wat mag misschien wat minder?

Deze workshop staat bol van het doén. We gaan aan de slag met LEGO® SERIOUS PLAY®, een innovatieve, experimentele methode die gebruik maakt van creativiteit, verbeeldingskracht en storytelling. De methodiek legt verbinding tussen de hersenen en handen, waardoor nieuwe en meer diepgaande inzichten ontstaan. We sluiten af met een pitch van jullie verhalen. En wellicht vind je inspiratie in de verhalen van de andere deelnemers!

Programma:

09:00 uur      ontvangst, welkom, introductie en toelichting.
09:30 uur      aanvang van de workshop
12:30 uur       einde workshop.

Minimaal 8 deelnemers

 

 

Locatie: Roovertsche Leij, Gorps Baantje 1, Goirle
Bijdrage: € 140,00 excl. BTW, per persoon
Aanmelden: mail je bedrijfsnaam, naam, factuuradres en eventueel het aantal deelnemers o.v.v. LEGO serious play naar in**@2t*****.nl

Ook niet-ondernemers zijn van harte welkom.