Workshop “Insta Reels”
22 september 2023
13:30 – 17:00 uur

Ben jij zakelijk actief op Instagram, maar haal je hier nog niet voldoende uit? Wanneer je de eigen functies van Instagram actief gebruikt, krijgt je bereik een flinke boost. Instagram Reels is zo’n functie. Maar hoe maak je nu de beste Reels, die echt opvallen en ervoor zorgen dat je nieuwe volgers aantrekt en meer mensen bereikt met je Instagram? Dat leert Puntcommaas je in de workshop Instagram Reels. Je krijgt een uitgebreide uitleg over hoe Instagram, en met name Reels, voor jouw bedrijf werkt en je gaat zelf praktisch aan de slag met het maken van een Reel! Hands-on, zelf leren en vooral doen, daar wordt iedereen blij van!

Puntcommaas is een fullservice communicatiebureau in het centrum van Tilburg en ondersteunt bedrijven als externe (of interim-) marketingpartner, met het schrijven van teksten en de creatie en het beheer van content voor social media. Het is mogelijk om je marketingactiviteiten volledig uit te besteden of om zelf aan de slag te gaan met praktische hulpmiddelen of trainingen. Puntcommaas zorgt ervoor dat jouw bedrijfsverhaal krachtig en consequent, on- en offline, wordt verteld. 

Programma:

13:30 uur Ontvangst, welkom en voorstelrondje. 
Hoe werkt Instagram Business voor jouw bedrijf en uitleg functie Instagram Reels.
Zelf aan de slag!
Presenteren van de Instagram Reels aan elkaar en delen van feedback.
Afsluiting met een borrel.
17:00 uur Verwachte eindtijd.

 

 

Locatie: Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg
Bijdrage: € 129,00 excl. BTW, per persoon
Aanmelden: mail je bedrijfsnaam, naam, factuuradres en eventueel het aantal deelnemers naar info@2teamup.nl en dan nemen we contact met je op.