Workshop “Smartphone fotografie”
7 juli 2023
09:30 – 12:30 uur

Ons bedrijf, 2TeamUp, staat helemaal in het teken van samenwerken. Hierbij hebben wij het niet alleen over onze eigen samenwerking, maar ook over de verschillende vakmensen die wij inschakelen om ons en onze relaties/opdrachtgevers verder te helpen.

Het blije gevoel, dat wij van al deze samenwerkingen krijgen, willen wij graag met anderen delen. Dit doen wij aan de hand van een serie workshops. 

Onze tweede workshop is een hele praktische. Heb jij als ondernemer soms geen inspiratie voor je socials? Wil je je beeldmateriaal op je sociale media een professionelere uitstraling geven? Schrijf je dan in voor de workshop “Smartphone fotografie” door Raldo Neven op 7 juli a.s.

Raldo is Bedrijfsfotograaf en geeft al jarenlang workshops om zijn deelnemers te leren hoe zij mooier beeldmateriaal kunnen maken met hun smartphone, zodat het geschikt is voor gebruik op social media. Dus denk aan compositie, kleur, licht, scherpte, het verhaal dat je wil vertellen, maar ook de technische mogelijkheden van de camera op jouw smartphone.

Na een korte introductie met theorie gaan we de Spoorzone in en gaan we aan de hand van verschillende opdrachten aan de slag. Lekker (inter)actief en ontspannen. Wij hebben er al zin in, doe je mee?!

Ben je geen ondernemer, maar wil je wel meedoen aan deze workshop? Ook dan ben je van harte welkom om deel te nemen!

 

Programma:

09:30 uur Ontvangst, welkom, introductie en start van de wandeling en workshop.
10:45 uur Pauze
12:30 uur Einde workshop.

 

 

Locatie: Gebouw88, 1e etage bij Neven Fotografie
Bijdrage: € 79,00 excl. BTW, per persoon
Aanmelden: via Sanne of Maggie of via info@2teamup.nl  

We zouden het leuk vinden als je erbij bent!

Workshop “Ondernemen vanuit je bedoeling”
16 juni 2023
08:30 – 12:10 uur

Afgelopen jaar kregen we steeds vaker de vraag hoe het ondernemerschap samen, ons bevalt. Zelf zijn wij daar heel enthousiast over, het geeft ons alle ruimte en flexibiliteit en samen is bovendien ook veel leuker ondernemen. De keuze voor 2TeamUp als naam heeft alles te maken met samenwerken, niet alleen wij 2, maar ook door ons te omringen met allerlei vakmensen die ons en onze relaties of opdrachtgevers verder helpen.

Daardoor is het idee ontstaan om al dat moois dat op ons pad is gekomen ook te willen delen met anderen. We hebben een serie workshops die we de komende tijd aanbieden en trappen af met een thema dat ons enorm inspireert: ondernemen vanuit je bedoeling, met als basis je Human Design.

Nu zul je misschien denken “Wat is dat dan?” Zorg dan dat je erbij bent, want voor ons was het een ware eye opener, waardoor we onszelf beter leerden kennen en we nu nog beter voor onszelf en elkaar kunnen zorgen, wat ons sterkt in ons ondernemerschap en als personen. Dit gunnen wij jou ook!

Spreekt dit jou aan? Doe dan op 16 juni mee met de workshop “Ondernemen vanuit je bedoeling.” Holistisch coach Daniëlle Donkers maakt dit op een ontspannen manier inzichtelijk middels opdrachten tijdens de workshop waarbij je meteen hands-on aan de slag kunt. Na afloop van de ochtend ga je vol energie, nieuwe inzichten en stof tot nadenken de deur uit. Zorg dat je alle opgedane info lekker kunt laten landen, dus plan geen zware afspraken in, die middag.

 

Programma:

08:30 uur        ontvangst, welkom, introductie en toelichting.
09:00 uur       ontspanningsoefening en energiemeting; holistische visie, uitleg en bespreken van huiswerk.
10:15 uur         pauze
10:30 uur        uitleg persoonlijke blauwdruk met Human design
11:45 uur         kleine persoonlijke toegewijde actie en afronden.
12:10 uur         einde workshop.

 

 

Locatie: De Roovertsche Leij, Gorps Baantje 1, Goirle
Bijdrage: € 149,00 excl. BTW, per persoon
Aanmelden: via Sanne of Maggie of via info@2teamup.nl  

Ben je geen ondernemer, maar wil je wel graag beter werken vanuit je bedoeling? Ook dan ben je van harte welkom om deel te nemen.
We zouden het leuk vinden als je erbij bent!