Workshop “Ondernemen vanuit je Human Design” 

Op aanvraag
09:30 – 12:30 uur

Danielle Donkers

Afgelopen jaar kregen we steeds vaker de vraag hoe het ondernemerschap samen, ons bevalt. Zelf zijn wij daar heel enthousiast over, het geeft ons alle ruimte en flexibiliteit en samen is bovendien ook veel leuker ondernemen. De keuze voor 2TeamUp als naam heeft alles te maken met samenwerken, niet alleen wij 2, maar ook door ons te omringen met allerlei vakmensen die ons en onze relaties of opdrachtgevers verder helpen.

Daardoor is het idee ontstaan om al dat moois dat op ons pad is gekomen ook te willen delen met anderen. We hebben een serie workshops die we de komende tijd aanbieden en trappen af met een thema dat ons enorm inspireert: ondernemen vanuit je bedoeling, met als basis je Human Design.

Nu zul je misschien denken “Wat is dat dan?” Zorg dan dat je erbij bent, want voor ons was het een ware eye opener, waardoor we onszelf beter leerden kennen en we nu nog beter voor onszelf en elkaar kunnen zorgen, wat ons sterkt in ons ondernemerschap en als personen. Dit gunnen wij jou ook!

Spreekt dit jou aan? Doe dan mee met de workshop “Ondernemen vanuit je bedoeling.” Holistisch coach Daniëlle Donkers maakt dit op een ontspannen manier inzichtelijk middels opdrachten tijdens de workshop waarbij je meteen hands-on aan de slag kunt. Na afloop van de ochtend ga je vol energie, nieuwe inzichten en stof tot nadenken de deur uit. Zorg dat je alle opgedane info lekker kunt laten landen, dus plan geen zware afspraken in, die avond.

 

Programma workshop:

09:30 uur

Ontvangst en toelichting. ontspanningsoefening en energiemeting.

Holistische visie, uitleg en bespreken van huiswerk.

Uitleg persoonlijke blauwdruk met Human design

Kleine persoonlijke toegewijde actie en afronden.

12:30 uur        Einde workshop

Locatie: volgt, afhankelijk van aantal deelnemers
Bijdrage: € 149,00 excl. BTW, per persoon
Aanmelden: mail je bedrijfsnaam, naam, factuuradres en eventueel het aantal deelnemers naar info@2teamup.nl en dan nemen we contact met je op.

Ook niet-ondernemers zijn van harte welkom. Je krijgt in deze workshop dan meer inzicht in hoe je (beter/meer) kunt leven naar je Human Design.